تاریخ : چهارشنبه 16 اسفند 1402     |     کد : 775

رقیه ره انجام تیرانداز دانشگاه بناب مقام سوم مسابقات تیراندازی کارکنان خانم دستگاه های اجرایی شهرستان بناب را بدست آورد.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب: مسابقات تیراندازی دستگاه‌های اجرایی با حضور ۱۰ تیم در سالن تیراندازی شهرستان بناب برگزار شد.

در پایان این رقابت ها رقیه ره انجام کارمند معاونت دانشجویی( مسئول اداره خوابگاههای دختران) دانشگاه بناب در تیراندازی با تفنگ مقام سوم را کسب نمود.

معاونت دانشجویی دانشگاه این موفقیت را خدمت این بانوی ورزشکار قهرمان، تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت و سربلندی را برای وی دارد.

انتهای خبر/ ذاکر احمدزاده

نوشته شده در   چهارشنبه 16 اسفند 1402  ساعت  16:24   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  3