تاریخ : يکشنبه 13 اسفند 1402     |     کد : 774

کشتی گیر دانشگاه بناب قهرمان منطقه سه کشور و به المپیاد کشوری راه یافت

کشتی گیر دانشگاه بناب قهرمان منطقه سه کشوری شد و به شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور راه یافت.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب: تیم کشتی دانشگاه بناب در این مسابقات که به میزبانی دانشگاه اردبیل برگزار شد با چهار ورزشکار به مربیگری دکترعلی اوصالی شرکت نمود.
 در این مسابقات جذاب و نفس گیر تیم دانشگاه بناب در دو رشته فرنگی و آزاد صاحب چهار مدال رنگارنگ، قهرمانی و نایب قهرمانی و مقام سومی شد.

در این رقابت ها در کشتی فرنگی سید علی قریشی در وزن 130kg  به مقام قهرمانی رسید و موفق به کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور شد.

مدال آوران در تیم کشتی فرنگی
1.سید علی قریشی مقام اول وزن 130kg
2.احمدرضا بهزادی مقام دوم وزن 77kg

کشتی آزاد
1.فرزین عزیزیان مقام سوم وزن 57kg
2.حسام غیاثوند مقام سوم وزن 70kg
گفتنی است: شانزدهمین المپیاد کشوری دانشجویان دانشگاهها و موسسات عالی کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان در تیر ماه سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
انتهای خبر/ ذاکر احمدزاده

نوشته شده در   يکشنبه 13 اسفند 1402  ساعت  16:01   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  3