تاریخ : شنبه 28 بهمن 1402     |     کد : 769

حضور تیم شناپسران دانشگاه بناب در مسابقات دانشجویان منطقه سه کشوری و کسب رتبه پنجم

تیم دانشگاه بناب در مسابقات شنا دانشجویان پسر منطقه سه کشوری حضور یافته و به رتبه پنجم رسید.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب: تیم شنا پسران دانشگاه بناب به مربیگری و سرپرستی ذاکر احمدزاده و دانشجویان آریان برادری، آریان اسمعیل پور، محمدرضا عباسزاده، محمد پارسائی نیا و امیرحسین گجکار جهت کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور، در مسابقات منطقه سه کشوری به میزبانی دانشگاه زنجان شرکت کرد.

در این دوره از مسابقات که با کیفیت خوبی برگزار شد تیم دانشگاه بناب  به نتایج زیر دست یافت.
محمدرضا عباسزاده رتبه چهارم کرال پشت
آریان اسمعیل پور رتبه چهارم 200 متر قورباغه
امیرحسین گجکار رتبه چهارم 200 متر آزاد و رتبه پنجم 100متر آزاد
رتبه چهارم در 100*4 مترآزاد تیمی
رتبه پنجم 50*4 متر آزاد تیمی

گفتنی است: دانشگاه های شمالغرب (منطقه سه کشوری) شامل ۱۱ دانشگاه سراسری استان زنجان، آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل است.
انتهای خبر/ ذاکر احمدزاده

نوشته شده در   شنبه 28 بهمن 1402  ساعت  11:31   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  3