تاریخ : يکشنبه 20 اسفند 1402     |     کد : 776

نایب قهرمانی تیم فوتسال دانشگاه بناب در مسابقات منطقه سه کشوری

تیم فوتسال دانشگاه بناب در مسابقات گروه ۲ منطقه ۳ کشوری به مقام نایب قهرمانی رسید.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب؛ در این دوره از رقابت ها تیم فوتسال دانشگاه بناب به مربیگری جواد آقاپورکمالی و  سرپرستی ذاکر احمدزاده حضور داشت و علارغم شایستگی های تمام به مقام دومی رسید و از صعود به المپیاد دانشجویان کشور بازماند.

این مسابقات که با استقبال خوب تماشاگران و به میزبانی دانشگاه اورمیه برگزار شد بعد از 4 روز رقابت های فشرده در نهایت تیم دانشگاه بناب به مقام نایب قهرمانی دست یافت.

در این دوره از رقابت ها تیم دانشگاه بناب نتایج زیر را بدست آورد.
دانشگاه بناب ۹ دانشگاه هنر تبریز ۳
دانشگاه بناب 2 دانشگاه سهند 1
دانشگاه بناب 3 دانشگاه اورمیه 5
گفتنی است: تیم دانشگاه اورمیه که میزبان این مسابقات بود به مقام قهرمانی رسید و به المپیاد دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور صعود کرد.
انتهای خبر/ ذاکر احمدزاده

نوشته شده در   يکشنبه 20 اسفند 1402  ساعت  10:20   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  21