تاریخ : يکشنبه 10 دي 1402     |     کد : 761

گرامیداشت سالگرد سردار شهیدحاج قاسم سلیمانی

مسابقات لیگ فوتسال اساتید و کارکنان بناب

مسابقات لیگ فوتسال اساتید و کارکنان آقا "جام گرامیداشت سالگرد سردار شهیدحاج قاسم سلیمانی " در دانشگاه بناب برگزار میشود.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب: مسابقات لیگ فوتسال اساتید و کارکنان آقا "جام گرامیداشت سالگرد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی" در دانشگاه بناب برگزار میشود.
ثبت نام تیم ها از 10 دی ماه شروع و تا روز یکشنبه 24 دی ماه فرصت دارند نام تیم  خود را به همراه اسامی نفرات و سرپرستان از طریق کارتابل اداری یا مراجعه حضوری به اداره تربیت بدنی واحد برادران آقای احمدزاده ارسال نمایند.

جلسه سرپرستان تیم ها برای هماهنگی و قرعه کشی زمان مسابقات ساعت 12 روز 24 دی ماه 1402 با حضور مربی یا سرپرست تیم ها در اداره تربیت بدنی دانشگاه برگزار خواهد شد.

شروع این مسابقات از اول بهمن ماه بوده و محل برگزاری آن در مجتمع ورزشی ولایت خواهد بود.

قوانین و مقررات فنی و عمومی مسابقات

انتهای خبر/ ذاکراحمدزاده

نوشته شده در   يکشنبه 10 دي 1402  ساعت  09:00   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  104
PDF چاپ چاپ بازگشت