تاریخ : پنجشنبه 9 آذر 1402     |     کد : 757

میزبانی دانشگاه بناب برای مسابقات قهرمانی تنیس روی میز منطقه 3 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

مسابقات قهرمانی تنیس روی میز منطقه 3 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه بناب برگزار خواهد شد.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب؛  با توجه به واگذاری امتیاز برگزاری مسابقات تنیس روی میز منطقه 3 کشوری انتخابی شانزدهمین المپیاد کشوری دانشجویان دختر وپسر دانشگاهها وموسسات آموزش عالی کشور به دانشگاه بناب آیین نامه عمومی و فنی مسابقات به شرح زیر می باشد.

تیم های شرکت کننده در مسابقات اعلام آمادگی قطعی خود را حداکثر تا تاریخ 11/09/1402 از طریق اتوماسیون اداری و نمابر 04137709830 به این دانشگاه ارسال نمایند.

قوانین و مقررات عمومی:
-  یک قطعه عکس، کارت دانشجویی معتبر دارای تاریخ اعتبار و گواهی اشتغال به تحصیل عکس دار و  برگه انتخاب واحد را نیز ارائه نمایند.
-  ارائه کارت بیمه ورزشی و گواهی تندرستی
-  ارائه اسامی ورزشکاران، مربی و سرپرست که به مهر و امضاء مدیریت تربیت بدنی و معاون دانشجویی و آموزشی رسیده باشد.
تذکر مهم: لیست معرفی دانشجویان می بایست بدون هر گونه خدشه و با درج شماره دانشجویی ورزشکار، تا تاریخ مذکور به دانشگاه میزبان ارسال گردد.

زمان برگزاری مسابقات: دختران: 18 و19 آذر ماه 1402   پسران: 20 و 21 آذر ماه 1402
زمان ورود و پذیرش تیم ها: از ساعت 8 صبح الی9:30 روز شنبه 18 آذر دختران و دوشنبه 20 آذر پسران
جلسه هماهنگی و قرعه کشی: 9:30 صبح  روز شنبه 18 آذر دختران و دوشنبه 20 آذر پسران
شروع مسابقه: ساعت 10 صبح روز شنبه 18 آذر دختران و دوشنبه 20 آذر پسران