تاریخ : دوشنبه 30 مرداد 1402     |     کد : 747

حضور کاروان ورزشی دانشگاه بناب در المپیاد کشوری

کاروان ورزشی دانشگاه بناب در چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر حضور یافت.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب؛ تیم‌های (آمادگی جسمانی، دومیدانی وهفت سنگ) دانشگاه بناب در چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی کشور به میزبانی دانشگاه بوعلی سینای همدان برگزار شد شرکت کردند.

در این دوره از مسابقات تیم آمادگی جسمانی را دانشجویان حسین شیر محمدی، طوفان سودیمی و محمد کریم پور و تیم دومیدانی را امین بهروان و رضا منفرد و تیم هفت سنگ را دانشجویان رضا اسعدی و محمد مهدی کریمی تشکیل دادند.

گفتنی است: تیم اداره شاهد و ایثارگران دانشگاه بناب در این مسابقات به سرپرستی مجتبی فتحی زاده و مربیگری ذاکر احمدزاده حضور یافته است.

نوشته شده در   دوشنبه 30 مرداد 1402  ساعت  11:49   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  29