تاریخ : شنبه 28 مرداد 1402     |     کد : 746

حضور دانشگاه بناب در المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور

کاروان دانشگاه بناب در المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور با دو تیم حضور یافت.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب؛ ششمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاههای اراك و صنعتی اراك برگزار شد.
در این المپیاد دانشگاه بناب در بخش پسران با تیم آمادگی جسمانی و در بخش دختران با تیم طناب زنی حضور یافت.
در این دوره از مسابقات در تیم دانشگاه بناب در رشته آمادگی جسمانی آقایان فرحان طاهری، مبین مددلو و محمد محمدی به سرپستی ذاکر احمدزاده و در رشته طناب زنی خانم ها غزاله ذاکری، گیشا یاری و هانیه اکبرپور به سرپرستی مینا نیکنام حضور یافتند.

نوشته شده در   شنبه 28 مرداد 1402  ساعت  09:17   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  33