تاریخ : يکشنبه 18 تير 1402     |     کد : 743

گرامیداشت دهه ولایت و امامت

برگزاری مسابقات ورزش های همگانی (جشنواره جام غدیر) ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه بناب

مسابقات ورزش های همگانی (جشنواره جام غدیر) ویژه کارکنان و اساتید در دانشگاه بناب برگزار شد.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب؛ مسابقات جشنواره جام غدیر ۱۴۰۲به منظور گرامیداشت دهه ولایت و امامت و ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان و اساتید با استقبال پور شور در محل سالن تندرستی و محوطه دانشگاه برگزار شد.

این مسابقات در بخش آقایان در 3رشته: آمادگی جسمانی، دوچرخه سواری، تنیس روی میز و در بخش خانم ها در 3رشته: هفت سنگ، دارت و فریزبی برگزار شد.
در این مسابقات که بیش از 150 ورزشکار شرکت داشتند به همه شرکت کنندگان به رسم تبلیغ و ترویج فرهنگ ورزش جوایز اهدا گردید.

همچنین حضور سایر کارکنان به عنوان تماشاچی و مشوق همکاران خود شور و نشاط فراوانی به مسابقات داده بود.
گفتنی است: از نفرات برتر هر یک از رشته های ورزشی طی مراسمی تجلیل و تقدیر خواهد شد.

نفرات برتر مسابقات ورزشی دهه ولایت و امامت(جشنواره جام غدیر)تیرماه 1402(ویژه اساتید و همکاران خانم)
ردیف: نام رشته: مقام اول: مقام دوم: مقام سوم:
1 هفت سنگ مهدیه حاجعلیزاده رحیمه تمدنی خاتون علیزاده
2  دارت رحیمه تمدنی رقیه نریمان جهان خاتون علیزاده
3  فریزبی خاتون علیزاده شیدا قهرمانی مهدیه حاجعلیزاده
نفرات برتر مسابقات ورزشی دهه ولایت و امامت(جشنواره جام غدیر)تیرماه 1402(ویژه اساتید و همکاران آقا)
ردیف: نام رشته: مقام اول: مقام دوم: مقام سوم:
1 آمادگی جسمانی مرتضی مقرری رحیم اورج زاده مسلم عباسیان
2 تنیس روی میز مرتضی شریفی رسول رجب زاده مقداد شجاع
3 دوچرخه سواری آراز اعتمادی مقداد شجاع امین یوسفی

نوشته شده در   يکشنبه 18 تير 1402  ساعت  13:05   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  41