تاریخ : دوشنبه 29 خرداد 1402     |     کد : 741

جام غدیر

برگزاری مسابقات ورزشی همگانی جام غدیر ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه بناب

مسابقات ورزشی همگانی جام غدیر ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه بناب در ایام دهه امامت و ولایت برگزار می‌شود.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب؛ به همت معاونت دانشجویی و اداره تربیت بدنی دانشگاه، مسابقات ورزشی همگانی جام غدیر در ایام دهه امامت و ولایت برای گرامیداشت عید قربان و عید بزرگ غدیر خم در6 رشته همگانی برای کارکنان و اساتید این دانشگاه برگزار میشود.
این دوره از رقابت ها در بخش آقایان در رشته های آمادگی جسمانی، دوچرخه سواری، تنیس روی میز و در بخش خانم ها در رشته های هفت سنگ، دوچرخه سواری و دارت برگزار میشود.
ثبت نام شرکت کنندگان بصورت جدول زیر و در نیم ساعت اولیه قبل از شروع مسابقات خواهد پذیرفت.
گفتنی است: از نفرات برتر هر یک از رشته های ورزشی طی مراسمی تجلیل و تقدیر خواهد شد.

تاریخ، زمان و مکان برگزاری مسابقات آقایان:

رشته ورزشی:

تاریخ مسابقات:

زمان:

مکان مسابقات:

آمادگی جسمانی

شنبه

10 تیرماه

زمین والیبال محوطه دانشگاه

دوچرخه سواری

یکشنه

رو به روی سالن تندرستی