تاریخ : شنبه 27 خرداد 1402     |     کد : 739

برگزاری مسابقات ورزش های همگانی (جشنواره بهاره) دانشجویان دختر دانشگاه بناب

مسابقات ورزش های همگانی (جشنواره بهاره) دانشجویان دختر در دانشگاه بناب برگزار شد.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب؛ مسابقات جشنواره بهاره ۱۴۰۲به منظور ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان با استقبال پور شور دانشجویان در محل خوابگاه دختران در درون دانشگاه برگزار شد.این مسابقات در بخش دختران در 8 رشته ورزشی شامل: هفت سنگ، دارت، آمادگی جسمانی، پرش طول، شطرنج، فوتبال دستی، تنیس روی میز و اردوهای همگانی برگزار یافت و در پایان این دوره از رقابت ها به نفرات برتر هریک از مسابقات جوایز اهدا گردید.

در این مسابقات که بیش از 400 ورزشکار شرکت داشتند، حضور سایر دانشجویان به عنوان تماشاچی و مشوق دوستان خود شور و نشاط فراوانی به مسابقات داده بود.
اسامی مقام آوران مسابقات جشنواره بهاره سال 1402 دختران به شرح زیر می باشد.

ردیف: نام رشته: مقام اول: مقام دوم: مقام سوم:
1 فوتبال دستی ثنا زهتاب
معصومه پاشایی
نجمه اراک
سارا فتحی زاده
سپیده کریمی
اوین ملاک
2 شطرنج نادیا قادری مریم مظلومی فاطمه اسدی
3 دارت ماه نساء علیزاده سپیده کریمی اسرا خورشیدی
4 امادگی جسمانی گیشا یاری ثنا زهتابی هانیه اکبرپو
5 هفت سنگ               نگین جلیلیان           شیما نوجی سپیده کریمی
6 پرش طول نسترن صفوی ثریا علیزاده ثنا زهتابی