تاریخ : چهارشنبه 17 خرداد 1402     |     کد : 737

کسب مقام دوم تیم دوچرخه سواری دانشجویان دختر دانشگاه بناب

تیم دوچرخه سواری دانشجویان دختر دانشگاه بناب مقام دوم انفرادی مسابقات دوچرخه سواری استانی را کسب نمود.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب؛ تیم دوچرخه سواری دانشجویان دختر دانشگاه بناب جهت کسب سهمیه ششمین المپیاد همگانی در مسابقات استانی به میزبانی دانشگاه هنرهای اسلامی تبریز شرکت نموده و در این رقابت ها توانست مقام دوم را در بخش انفرادی کسب نماید و بدین ترتیب امکان فرصت حضور در سهمیه ششمین المپیاد همگانی را از آن خود نماید.
در این دوره از رقابت ها تیم دانشگاه بناب به سرپرستی مینا نیکنام و با حضور دانشجویان سحر موسوی و زهرا رستمی شرکت نموده وسحر موسوی به مقام دوم انفرادی این دوره از رقابت ها دست یافت.

نوشته شده در   چهارشنبه 17 خرداد 1402  ساعت  17:42   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  30