تاریخ : چهارشنبه 10 خرداد 1402     |     کد : 734

راه اندازی سالن تنیس روی میز و تعمیر و تجهیز سالن تندرستی در دانشگاه بناب+تصاویر

سالن تنیس روی میز در دانشگاه بناب راه اندازی و سالن تندرستی تعمیر و تجهیز شد.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب؛ با توجه به اهمیت و افزایش جایگاه ورزش همگانی در دانشگاه و با عنایت به شعار حداکثر استفاده از حداقل امکانات، تربیت بدنی دانشگاه بناب با هدف پرکردن بهینه اوقات فراغت دانشجویان و همچنین آماده سازی تیم‌های دانشگاه جهت اعزام به مسابقات مختلف و با اولویت قرار دادن رشته‌های ورزشی مورد استقبال دانشجویان، از جمله تنیس روی میز اقدام به راه اندازی اتاق تنیس در این دانشگاه کرده است.

این مینی سالن دارای سرویس بهداشتی، محل رختکن و سیستم سرمایش وگرمایش است و همچنین دارای تجهیزات ورزشی میز تنیس روی میز، دارت و فوتبال دستی بوده و همه روزه به جز ایام تعطیلات با برنامه ریزی قبلی از طرف اداره تربیت بدنی و رزرو سانس های خصوصی در اختیاردانشجویان، اساتید و کارکنان است.

همچنین هزینه ساخت سرویس های بهداشتی و دوش های حمام سالن تندرستی به مبلغ بیش از70 میلیون تومان بوده و همچنین با تعمیرات انجام گرفته در این مکان ورزشی این سالن بیشتر و بهتر مجهز شده است.

نوشته شده در   چهارشنبه 10 خرداد 1402  ساعت  18:00   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  29
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :