تاریخ : چهارشنبه 10 خرداد 1402     |     کد : 733

کسب مقام سوم تیم آمادگی جسمانی دانشجویان پسر دانشگاه بناب

تیم آمادگی جسمانی دانشجویان پسر دانشگاه بناب مقام سوم مسابقات استانی را کسب نمود.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب؛ تیم آمادگی جسمانی دانشجویان پسردانشگاه بناب جهت کسب سهمیه ششمین المپیاد همگانی در مسابقات استانی به میزبانی دانشگاه شهید مدنی تبریز شرکت نموده و در این رقابت که با مربیگری و سرپرستی ذاکر احمدزاده انجام شد توانست مقام سوم را در بخش تیمی کسب نماید و بدین ترتیب فرصت حضور در سهمیه ششمین المپیاد همگانی را از آن خود نماید.
در این دوره از رقابت ها تیم دانشگاه بناب با حضور دانشجویان مهدی برجعلی زاده، محمد محمدی و مبین مددلو شرکت کرده و در رقابتی نزدیک با ۹ امتیاز بعد از دانشگاه صنعتی سهند و فنی حرفه ای به مقام سوم دست یافت.

نوشته شده در   چهارشنبه 10 خرداد 1402  ساعت  17:34   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  23