تاریخ : سه شنبه 9 خرداد 1402     |     کد : 732

حضور تیم فوتسال پسران دانشگاه بناب در مسابقات لیگ فوتسال دانشگاه‌های آذربایجان شرقی

مسابقات لیگ فوتسال بین دانشگاهی دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در بخش پسران، با معرفی تیم‌های برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب: این دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد 10 تیم در دو گروه 5 تیمی به رقابت پرداختند که  تیم دانشگاه بناب در گروه دوم  با تیم های دانشگاه آزاد، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه صنعتی سهند ودانشگاه فنی و حرفه‌ای هم گروه بود.

در این رقابت ها که دانشگاه بناب با مربیگری جواد کمالی و سرپستی ذاکر احمدزاده و13 بازیکن به نام های؛ پرهان طاهری- حسین شیرمحمدی- حمیدرضا پاپی- امیر حسین امیر خیزی- نیما حسن پور- حسن بابایی- بهنام خراط- رامین حسین پور- علی نوری- علیرضا علیزاده- رضارمش- هادی عباسی و امیرمحمد الیاسی شرکت نموده با یک برد و 3 باخت از سعود به مرحله بعدی مسابقات باز ماند.
 مسابقات لیگ فوتسال بین دانشگاهی دانشگاه‌های استان در بخش پسران  با حضور 10 تیم دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه پیام نور هشترود، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه تبریز، دانشگاه صنعتی سهند، دانشگاه بناب، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه مراغه در دو گروه پنج تیمی به‌صورت دوره‌ای برگزار شد و در نهایت تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه پیام نور هشترود و دانشگاه علوم پزشکی تبریز به ترتیب اول تا چهارم شدند.

در بازی نهایی، تیم دانشگاه آزاد اسلامی موفق شد با نتیجه‌ی 6 بر 4 تیم دانشگاه علمی کاربردی را شکست داده و عنوان نخست را به خود اختصاص دهد و تیم علمی کاربردی نیز حائز رتبه‌ی دوم شد. در دیدار رده‌بندی نیز تیم دانشگاه پیام نور هشترود با کسب پیروزی 4 بر 1 مقابل تیم دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در جایگاه سوم قرار گرفت.

نوشته شده در   سه شنبه 9 خرداد 1402  ساعت  11:43   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  12