تاریخ : سه شنبه 2 خرداد 1402     |     کد : 726

برگزاری اردوی همگانی (جشنواره بهاره) در دانشگاه بناب

اردوی همگانی دانشجویان پسر به مناسبت (جشنواره بهاره) در دانشگاه بناب برگزارشد.

مسئول اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب از برگزاری اردوی همگانی دانشجویان پسر به مناسبت (جشنواره بهاره) در دانشگاه بناب خبر داد و گفت: به همت معاونت دانشجویی دانشگاه بناب اردوی تفریحی و ورزشی با حضور جمعی از دانشجویان پسر و مسئولان دانشگاه بناب با هدف افزایش شور و نشاط بیشتر و بهتر برای دانشجویان روز جمعه در طبیعت زیبای منطقه گشایش برگزار شد.
ذاکر احمدزاده گفت: در این اردوی یک روزه دانشجویان پس از صرف صبحانه در محل اردو طبیعت گردی و از مناظر طبیعی و زیبای منطقه بهره مند شدند.
وی افزود: برگزاری مسابقه طناب کشی از جمله بخش‌های این اردو بود که مورد استقبال پورشور دانشجویان واقع شد و در نهایت این گلگشت با صرف پذیرایی ناهار به پایان رسید.

آلبوم تصاویربرگزاری اردوی همگانی (جشنواره بهاره) در دانشگاه بناب

نوشته شده در   سه شنبه 2 خرداد 1402  ساعت  10:47   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  19