تاریخ : شنبه 30 ارديبهشت 1402     |     کد : 724

نایب قهرمانی تیم هند پلو دانشگاه بناب در مسابقات استان آذربایجان شرقی

تیم هند پلو دانشگاه بناب در مسابقات استان آذربایجان شرقی به مقام نایب قهرمانی دست یافت.

تیم هندپلو دانشگاه بناب در مسابقات همگانی استان آذربایجان شرقی برای راهیابی به مسابقات کشوری توانست بعد از غلبه به حریفان خود در بین دانشگاه های استان آذربایجان شرقی به مقام نایب قهرمانی این دوره از رقابت ها دست پیدا کند.
این دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه شهید مدنی برگزار شد تیم دانشگاه در بین شش دانشگاه استان در فینال این مسابقات با باخت به تیم دانشگاه تبریز قهرمانی را از دست داد و به مقام دوم رسید..
در این دوره از رقابت ها تیم هندپلو دانشگاه بناب با مربیگری و سرپرستی ذاکر احمدزاده حضور یافته و اعضای تیم را دانشجویان میرعلی اصل مکاری، علیرضاخوشمنزل، مهدی اسلمی، صابرعباسی و امیرضا عباسی تشکیل داده بوند.

آلبوم تصاویرنایب قهرمانی تیم هند پلو دانشگاه بناب در مسابقات استان آذربایجان شرقی

نوشته شده در   شنبه 30 ارديبهشت 1402  ساعت  17:27   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  27