تاریخ : چهارشنبه 30 آذر 1401     |     کد : 718

پایان مسابقات فوتسال بین رشته ای،

تیم کامپیوتر قهرمان مسابقات فوتسال دانشگاه بناب شد،

مسابقات فوتسال بین رشته ای از جشنواره ورزشی پاییزه با قهرمانی تیم کامپیوتر و نائب قهرمانی تیم برق به کار خود پایان داد.

این رقابت ها از سری مسابقات جشنواره ورزشی پاییزه دانشگاه، با حضور ۱۵ تیم آغاز و در ۳ گروه چهار  تیمی و ۱ گروه سه تیمی بصورت دوره ای در طول ۴ هفته به رقابت پرداختند. در نهایت پس از ۴۲ رقابت نفس گیر ۴ تیم مواد آذربایجان، پلیمر آذربایجان، برق و کامپیوتر به مرحله یک چهارم نهایی راه یافتند. در ادامه دو تیم مواد آذربایجان و پلیمر آذربایجان با شکست مقابل حریفان به مرحله رده بندی رسیده و در نهایت مقام سوم این رقابت ها نصیب تلاش های تیم مواد آذربایجان بود.
فینال این دور از رقابت ها مابین دو تیم قدرتمند کامپیوتر و برق با داوری پیشکسوت داوری جناب آقای شاهین حاجی بابایی در مورخ ۲۶ آذرماه ۱۴۰۱ در ورزشگاه ولایت برگزار شد و در نهایت تیم کامپیوتر با نتیجه ۳ بر ۱ توانست مقام قهرمانی را کسب کند.
معاونت دانشجویی دانشگاه ضمن خدا قوت به تمامی تیم های حاضر،  کسب مقام قهرمانی  تیم مهندسی کامپیوتر را به ورزشکاران تیم، اساتید بزرگوار و دانشجویان و جامعه دانشگاه بناب تبریک گفته و آرزوی سربلندی برای تک تک عزیزان را دارد.

+ گزارش تصویری

نوشته شده در   چهارشنبه 30 آذر 1401  ساعت  01:13   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  47