تاریخ : يکشنبه 7 بهمن 1397     |     کد : 670

مسابقات جام فجر فوتسال کارمندان دولت در حال برگزاری است،

این رقابت ها با شرکت 9 تیم در یک گروه 4 تیمی و یک گروه 5 تیمی هر هفته به مدت یکماه برگزار می گردد.

یکی از برنامه های اداره تربیت بدنی دانشگاه ها ارتقای سطح سلامت دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها می باشد. معاونت دانشجویی دانشگاه با هدف ترغیب و تشویق اقشار مختلف دانشگاهی اقدام به برگزاری و مشارکت در برگزاری و حضور در برنامه های مختلف کشوری، استانی و بین المللی نموده است. در همین راستا بعد از برگزاری موفقیت آمیزبیستمین جشنواره ورزشی به مناسبت هفته وحدت، اداره تربیت بدنی این دانشگاه با حمایت ریاست محترم جناب آقای دکتر پیری و معاونت محترم دانشجویی جناب آقای دکتر حاتمی اعلام آمادگی خود را جهت شرکت در مسابقات جام فوتسال  دهه فجر در بناب اعلام داشته و جهت تقویت روحیه همکاران و مشارکت با سایر نهادهای دولتی به این مسابقات حاضر شده است. مسابقات فوتسال ادارات دولتی همه ساله به همت اداره ورزش و جوانان شهرستان به مدت یکماه در مجموعه ورزشی پیام این شهرستان برگزار می گردد.
در مراسم افتتاحیه معاونت محترم دانشجویی و معاونت محترم فرهنگی این دانشگاه به نیابت از ریاست محترم دانشگاه بناب شرکت نمودند.

نوشته شده در   يکشنبه 7 بهمن 1397  ساعت  14:09   توسط   مدير سايت اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  58